Румяна Кръстева от Враца работи с датски, английски, френски и китайски.

...
Румяна Кръстева от Враца работи с датски, английски, френски и китайски.
Коментари Харесай

Прецедент в Стани богат: Жокерът посъветва Румяна кой друг жокер да избере и тя ги изгърмя всичките накуп

Румяна Кръстева от Враца работи с датски, британски, френски и китайски. Чете фантастика, върви за риба, написа лирика и мечтае да осъществя екологичния си парфюм, който може даже да се пие. 

Участничката стремително отговори на първите въпроси и даже бетонира първата си сигурна сума от 500 лв.., което провокира недоумението на водещия Ники Кънчев. А тя единствено отвърна " за всеки случай ". 



След светкавичните й отговори на първите въпроси обаче Румяна се натъкна на първата пречка и сътвори казус. На въпрос гробницата на кои значими мичности от българската история се намира в Букурещ, дамата изиска помощ от другар в публиката. Жокерът й обаче вместо да й даде отговор на въпроса в играта, стартира да разсъждава какъв различен жокер да се употребява, макар че Ники Кънчев им подсказа по какъв начин да разсъждават, с цел да стигнат до някакво умозаключение и вероятно до правилен отговор. 



Вие сте неповторими! Жокерът  поучава кой различен жокер да бъде взет, вие пишете историята, разяснява водещият на предаването. 

Румяна в последна сметка си изиска жокер 50 на 50. Компютърът отстрани отговорите и остави като евентуални Братя Миладинови и Евлоги и Христо Георгиеви. Тук участничката изиска идващ жокер - обади се на другар. Но и тук Румяна удари на камък. " Не желая да те заблуждавам, стреляй на направления ", посъветва я жокерът. 

Братя Миладинови бе залогът на Румяна и сгреши, защото тяхната активност напълно се развива в Македония.

Днес не ви е ден и хремата и Стани Богат. 500 лв.! Всичко хубаво!, пожела Ники Кънчев.   

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР